*guarana-málna zöld yerba mate tereréhez -laranjeiras

Ár:
4.649 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 500 g
Bruttó egységár: 9 298 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Brazil zöld yerba mate erdei málna és egzotikus guarana aromával, tereré készítéséhez.

A tereré nem más, mint yerba mate gyógynövényekkel keverve, jó sok jéggel, ill. jéghideg vízzel felöntve.  A citruslével (esetleg más gyümölcslé/nektár) felöntött verzióját "juice tereré"-nek (lé tereré) hívják.  A főzötthöz képest ez egy keserű íz nélkül élvezhető, rendkívül üdítő és hűsítő mate tea.

 

Elkészítési javaslat

Töltsük meg félig a maté csészét/bármilyen más csészét matéval. Öntsünk rá hideg vizet, hagyjuk ázni pár percig. Adjunk hozzá jégkockát, citruskarikákat, és töltsük fel teljesen citruslével. Citruslé helyett használhatunk csak kizárólag vizet.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

yerba mate (Ilex paraguariensis), természetazonos és természetes málna és guarana aroma

 

Származási hely: Brazília

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!